Betfair, ensimmäinen online-vedonlyöntipörssi, mullisti tavan, jolla ihmiset löivät vetoa urheilusta verkossa. Muita vedonlyöntipörssejä, mukaan lukien Betfairin pääkilpailija Betdaq, on perustettu sen jälkeen.

Vaikka monet ihmiset ovat jo päättäneet lopettaa vedonlyönnin vedonvälittäjillä ja siirtyä netissä lyömään vetoa Betfairilla tai Betdaqilla, toiset odottavat vielä. Tämä johtuu siitä, että he eivät ymmärrä, mitä vedonlyöntipörssit ovat ja miten ne voivat hyödyttää käyttäjiä.

Kerro minulle neljä merkittävää etua, joita vedonlyöntipörssit tarjoavat vedonvälittäjiin verrattuna.

Saat paremmat kertoimet

Ennen pörssien tuloa vedonlyöjien oli hyväksyttävä vedonvälittäjien tarjoamat hinnat. Vedonvälittäjillä on hintoihinsa sisäänrakennettu voittomarginaali, joka tunnetaan nimellä over-around. Jos et pidä vedonlyöntipörssin ehdottamasta hinnasta, voit pyytää alempaa hintaa. Keskimäärin myynnin kertoimet ovat 20 % paremmat kuin vedonvälittäjien tarjoamat kertoimet.

Vastustaa lopputulosta

Lyöt vetoa vedonvälittäjän kanssa siitä, että tietty lopputulos toteutuu, mutta vedonvälittäjä veikkaa, että se ei toteudu. Tämä toimii hyvin, jos lyöt vetoa yksittäisestä tuotteesta, kuten tennisottelun voittamisesta. Mutta entä jos haluat lyödä vetoa koko turnauksesta?

Jos haluaisin lyödä vetoa siitä, että Roger Federer häviää Wimbledonin, minun pitäisi panostaa kaikkiin muihin turnauksessa kilpaileviin pelaajiin. On mahdollista lyödä vetoa siitä, että jotain ei tapahdu. Tarvitsen vain jonkun toisen, joka uskoo, että se tapahtuu. Vedonlyönti on sitä, kun lyödään vetoa siitä, että jotain ei tapahdu.

Panos pelissä

Betfairin ja Betdaqin avulla voit lyödä vetoa tapahtumasta, kun hevonen ylittää maaliviivan.

Vapaus onnistua

Vedonvälittäjät voivat rajoittaa panoksia tai ääritapauksissa jopa sulkea tilejä, jos ne katsovat, että joku voittaa liikaa. Vedonlyöntipörssit eivät välitä siitä, kuinka paljon voitat. Voittamiseen kannustetaan. Koska voittaminen ei ole heidän rahojaan, vaan kaikki raha tulee käyttäjiltä. Sinua ei rangaista siitä, että voitat pörssin provision.

Näet, että vedonlyöntipörssit tarjoavat monia etuja, joita nettivedonvälittäjät eivät yksinkertaisesti pysty tarjoamaan.

Pörssien käytössä on pieni ymmärtämiskäyrä niille, jotka tuntevat vedonvälittäjät tai jotka eivät ole koskaan aiemmin lyöneet vetoa. Useiden käyntien jälkeen useimmat käyttäjät oppivat tuntemaan erot, ja vuorovaikutuksesta tulee itsestäänselvyys. Betfair ja Betdaq tarjoavat opetusohjelmia, jotka auttavat käyttäjiä totuttelemaan niiden verkkosivustoihin.

Kaikki kiinnostuneet, jotka eivät ole kokeilleet Betfairin tai Betdaqin urheiluvedonlyöntiä, voivat hyödyntää erikoistarjousta avatessaan uusia tilejä. Nämä edut täydentävät jo mainittuja etuja. Pörsseihin kannattaa tutustua nettivedonlyöjien kannalta.
Saatat miettiä, onko ”Betting Underground” -vedonlyöntijärjestelmä huijaus, kuten monet muutkin toiveikkaat vedonlyöjät. Jatka lukemista saadaksesi selville, onko tämä järjestelmä sen arvoinen.

Mistä ”Betting Undergroundissa” on kyse?

Tämä online-vedonlyöntijärjestelmä on suunniteltu tekemään jopa kaikkein aloittelevimmista vedonlyöjistä menestyneempiä online-vedonlyönnissä. Heidän ainutlaatuisen vaiheittaisen lähestymistapansa avulla kuka tahansa voi alkaa nähdä suuria voittoja ja siten suuria rahoja.

Järjestelmän rakenne

Tämä ei ole tyypillinen, tylsä tai pettymyksen tuottava vedonlyöntijärjestelmä, jonka on luonut joku epärehellinen urheilufanaatikko. Asiantuntijat yhdistivät laajan tilastotutkimuksen ja asiantuntijoiden vedonlyöntikokemuksen luodakseen ohjelman, joka todennäköisesti tuottaa tulosta.

Järjestelmän mielenkiintoisimmat kohdat

Betting Underground on täysin uusi online-vedonlyöntijärjestelmä. Vaikka monet henkilöt ovat menestyneet muiden järjestelmien avulla, tämä järjestelmä on joustava ja edullinen. Betting Underground on paljon halvempi kuin muut järjestelmät, jotka veloittavat satoja dollareita käyttäjää kohden. Betting Underground on yhteensopiva minkä tahansa urheilulajin kanssa. Monet järjestelmät sallivat urheiluvedonlyönnin vain muutamassa suositussa urheilulajissa, kuten koripallossa, jalkapallossa tai baseballissa.

Lopullinen tuomio Betting Undergroundista

Tämä järjestelmä ei vie rahojasi ja tee sinusta rikasta. Sen takana on vuosien tutkimus- ja kehitystyö, tekninen asiantuntemus ja todistettu järjestelmä, joka tuottaa tuloksia kaikille sitä noudattaville. Sen odotetaan nousevan pian nopeasti muiden tuotteiden yläpuolelle. Minkään säännöllisen tai innokkaan online-vedonlyöjän on mahdotonta olla sisällyttämättä tätä järjestelmää vedonlyöntitottumuksiinsa.

Betfair on ollut olemassa seitsemän vuotta, ja se on edelleen maailman rakastetuin ja tunnetuin online-vedonlyöntisivusto. Ei ole odottamatonta, että tämä on piste. Tämän yrityksen viikoittainen liikevaihto on yli 50 miljoonaa puntaa. Yli miljoona asiakasta lyö vetoa tämän viikon aikana.

Betfair oli ensimmäinen yritys, joka antoi asiakkaiden sivuuttaa perinteisen vedonvälittäjän. Tämä oli myös yksi sen tärkeimmistä syistä siihen, että se on ollut niin suosittu vuosien varrella. Tavallisten käyttäjien on kaunista lyödä vetoja muiden vedonlyönnin harrastajien asettamilla kertoimilla. Toinen keksintö oli desimaalikertoimet. Nämä ovat parempia kuin murtolukukertoimet.

On mukavaa asettaa panoksia eikä tarvitse sopia vedonvälittäjän kanssa. Yritys saa 5 % nettovoitostaan. Tämä riippuu monista tekijöistä. Riippuen asiakkaan panoksista, jotkut asiakkaat maksavat 5 % ja toiset vain 2 %. Se ei ole paljon, ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Jopa menestyneimmillä yrityksillä voi olla vaikeuksia ajoittain. Se loukkaantui Australian ja Ison-Britannian lehdistön juoruista sen toiminnasta. Yritys sai Queen’s Award -palkinnon, joka on erittäin arvostettu brittiläinen yrityspalkinto.

Betfairin suurin osa asiakkaista on brittiläisiä, mutta sillä on asiakkaita myös muista maista. Yhdysvalloissa online-rahapelaamiseen liittyvien ratkaisemattomien oikeudellisten kysymysten vuoksi näiden maiden luottokorttinumerot eivät kelpaa sisäänpääsyyn. Kyse ei ole vain tästä tapauksesta. Kaikkiin maihin, joissa on nettipelaamista koskevia rajoituksia, jopa vähäisiinkin, ei saa tulla yrityksen toimintaan.

Yrityksellä on lisenssi Tasmaniassa, jossa se harjoittaa markkinointitoimintaa. Yhtiöllä on lisenssi Australiassa, jossa sillä on sopimuksia joidenkin tunnetuimpien australialaisten urheilulajien, kuten kriketin ja jalkapallon, kanssa.

Betfair tarjoaa vedonlyöntiä monilla aloilla, kuten Big Brotherissa ja suosituimmissa urheilulajeissa, kuten hevoskilpailuissa, kriketissä ja rugbyssä, tenniksessä ja jalkapallossa sekä golfissa.

Heillä on hyvin organisoitu järjestelmä. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että jokin tulos tapahtuu (back-and-lay). Sitten voit myös valita kertoimet itse. Kyseessä on uhkapeliala, joten et voi taata voittoa. Sinun vastuullasi on pelata vastuullisesti. olipa mielipiteesi mikä tahansa, vedonlyönti on edelleen kiistanalainen aihe.

Betfair on paras valinta online-vedonlyöntiin. Se on erittäin turvallinen, eikä valituksia ole tullut. Se on arvostettu yritys ja laajin online-vedonlyöntisivusto maailmanlaajuisesti. Se on saanut Queen’s Award -palkinnon.

Vai mitä? Betfair on mullistanut vedonlyönnin maailmaa. Kun ajattelemme aikaa ennen Betfairia ja vertaamme sitä nykyhetkeen, huomio kiinnittyy erityisesti sen ”back and lay” -järjestelmään. Tämä järjestelmä on antanut vedonlyöjille aivan uudenlaisen vapauden. He voivat olla sekä vedonlyöjiä että vedonvälittäjiä – samanaikaisesti. Ja mikä parasta? Tämän vapauden myötä kilpailu on kiristynyt. Kertoimet ovat muuttuneet, ja vedonlyöjät ovat alkaneet saada entistä parempia tarjouksia.

Betfairilla on toinenkin erityisominaisuus: avoimuus. Vedot? Ne asetetaan muiden vedonlyöjien kanssa. Ei talon kanssa, vaan ihmisten, kuten sinun ja minun, kanssa. Tämä tuo kertoimiin rehellisyyttä. Vedonvälittäjän marginaalit? Ne ovat historiaa. Jos joku veto tai tulos vetää puoleensa vedonlyöjiä, kertoimet reagoivat siihen – reaaliajassa.

Ja kuule, Betfair on tehty ihmisille. Järjestelmä? Se on suorastaan ystävällinen käyttäjilleen. Jopa niille, jotka eivät ole koskaan ennen tutustuneet vedonlyöntipörsseihin. Ja usko pois, tämä yksinkertaisuus ja selkeys ovat tehneet Betfairista suositun ympäri maailmaa.

Mutta eipä unohdeta Betfairin globaalia näkökulmaa. Monet vedonvälittäjät rajoittuvat, mutta Betfair? Sen kautta voi lyödä vetoa melkeinpä missä päin maailmaa tahansa. Jännitystä ja monipuolisuutta on ilmassa.

Joten, kun summaamme kaiken yhteen, ei ole yllätys, että Betfair on noussut huipulle online-vedonlyönnissä. Sen meriitit? Innovointi, luotettavuus ja huippuluokan asiakaspalvelu. Vaikka vedonlyönti onkin jännittävää, muistetaan pelata vastuullisesti. Mutta yksi on varmaa – Betfairin myötä vedonlyönti on reilumpaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen.