Kolikkopelimarkkinat vievät pelaajat erilaisiin virtuaaliuniversumeihin. Se voi saada heidät matkustamaan ajassa ja avaruudessa. Jotkin pelit haluavat pitää asiat yksinkertaisina.

BetConstructin kehittämä yksinkertainen arcade-peli Flaming Fruits on videokolikkopeli. Vain muutama minuutti rullien pyörittämistä riittää, jotta pääset takaisin kasinolle nauttimaan oikeasta kolikkopelisimulaattorista. Voit jopa voittaa isoja rahapalkintoja. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Flaming Fruits -pelistä.

Luotettava ja vanhan koulukunnan kolikkopelin ulkoasu

Flaming Fruits on, kuten luvattu, kolikkopeli, jossa on klassinen ulkoasu. Peliruutu on jaettu kahteen osaan: rullat ylhäällä ja suuret painikkeet alapuolella. Taustana on yksinkertainen musta tila, jossa on metallikehys. Tämä antaa vaikutelman, että olet oikean kolikkopelin edessä.

Kuten näet, Flaming Fruits on perustavanlaatuinen kolikkopeli. Se voi olla juuri sitä, mitä etsit. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, miten peliä pelataan.

Aloita pelaaminen napsauttamalla painikkeita.

Flaming Fruitsin pelaaminen on yhtä helppoa kuin komentopalkissa olevien merkintöjen lukeminen. Pelissä ei ole yllätyksiä, vain yksinkertaiset säännöt, jotka saavat kaikki tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

Tässä pelissä on viisi rullaa ja monta voittolinjaa, joilla voit voittaa rahapalkintoja muodostamalla tiettyjä symboleja. Voit panostaa niin monelle riville kuin haluat ja pyörittää sitten rullia. Voit myös pelata minipeliä jokaisen voiton jälkeen. Se on valinnainen, mutta se voi välittömästi kaksinkertaistaa voittosi.

Käteinen, jota voit ansaita pelatessasi Flaming Fruitsia, riippuu symboleista ja nykyisestä panoksesta. Loppujen lopuksi panostaminen enemmän rahaa Flaming fruits -peliin voi kannattaa.

Jos haluat panostaa maksimimäärän seuraavalla kierroksella, voit tehdä sen maksimipikavalinnalla. Kokeile automaattista pelitilaa lisätäksesi jännitystä pelikokemukseesi.

Tuttu hedelmäsalaatti

Flaming Fruitsin voittotaulukko on täynnä ylhäältä alas klassisia kuvakkeita. Tässä on muutamia esimerkkejä rahapalkinnoista, joita voit ansaita, jos panostat yhden krediitin.

Kirsikka, appelsiini, luumu ja sitruuna ovat ensimmäiset hedelmät valikossa. Yhdellä voittolinjalla olevat kahdesta viiteen samanlaista symbolia sisältävät yhdistelmät tuottavat palkintoja, jotka vaihtelevat 1:stä neljäänkymmeneen krediittiin. Flaming Fruitsin perusvoittotaulukko ei tarjoa niin paljon vinkkejä kuin olisit voinut luulla.

Seuraavaksi viinirypäleistä ja vesimelonista saa enintään 100 krediittiä. Voit mennä vielä korkeammalle katsomalla kultaista 7:ää, jonka yhdistelmät ovat 1000 krediitin arvoisia. Nyt voimme puhua suurista voitoista. Tarvitset kuitenkin hieman ylimääräistä onnea saadaksesi tällaisen palkinnon.

Täydellinen peli kovan luokan uhkapelaajille

Flaming Fruitsissa on klassinen kolikkopelitunnelma, jossa on hedelmä- ja arcade-symboleita eikä muita häiriötekijöitä. Tämä asema voi olla kaksiteräinen terä, joka miellyttää kokeneita pelaajia ja lähettää uudet tulokkaat pois.

Flaming Fruitsissa on yksi erityinen scatter-symboli, kultainen tähti. Voit sijoittaa tämän symbolin mihin tahansa kiekoilla ja voittaa palkinnon.

Jos saat viisi scatteria ruudulle, maksimivoittosi on 50 krediittiä. Flaming Fruitsin suhteellisen alhaiset voitot näkyvät tässäkin. Ainoa tapa voittaa suuria voittoja Flaming Fruits -pelissä on sijoittaa mahdollisimman monta krediittiä rullille pelin alkuvaiheessa.

12 tuolien kolikkopeliä

Kolikkopelien kehittäjät käyttävät usein muutamia tunnettuja teemoja inspiraationa luomuksiinsa. Tämä tekee originaaleista entistäkin ainutlaatuisempia markkinoilla.

BetConstructin videokolikkopeli 12 Chairs perustuu entisen Neuvostoliiton satiiriseen romaaniin. Tarina sijoittuu 1920-luvulle, ja perijän tehtävänä on löytää 12 eri puolille Neuvostoliittoa kadonnutta tuolia. Yhteen tuolista on piilotettu huolellisesti timantteja. Sinun tehtäväsi on hakea ne takaisin. Arvostelumme näyttää sinulle, miten rikastua 12 tuolilla.

Klassisen kirjallisuuden muistomerkki

12 Chairsin ainutlaatuisessa suunnittelussa yhdistyvät klassiset kolikkopelielementit, käsin piirretty grafiikka ja hahmot.

Ulkoasu muistuttaa vanhanaikaista kolikkopeliä, jossa rullat ovat ylhäällä ja isot painikkeet alapuolella. Rullat on suunniteltu näyttämään kirjan sivuilta. Koristeina käytettiin timantteja ja tuoleja.

12 Chairsin visuaalinen ilme herättää epäilemättä kulmakarvoja etenkin uteliaiden pelaajien keskuudessa. Katsotaanpa nyt, miten asetamme ensimmäiset panoksemme.

Timantit ovat harvinainen löytö.

Rullien alla olevat komentopainikkeet osoittavat, että 12 Chairs noudattaa kolikkopelien vakiosääntöjä. Pelin matriisissa on viisi rullaa ja yhdeksän voittolinjaa, jotka osoittavat, mitkä symboliyhdistelmät laukaisevat rahapalkintoja. Voit aloittaa valitsemalla panoksesi ja aktivoimalla voittolinjat painikkeilla. Työnnä sitten spin-painiketta, ja peli alkaa. Käytä gamble-painiketta kasvattaaksesi voittojasi rullilla.

Riippuen panoksestasi ja symboliyhdistelmistä voit voittaa erilaisia käteispalkintoja pelatessasi 12 Chairs -peliä. Jos tunnet itsesi onnekkaaksi ja haluat mennä all-in, käytä Bet Max -painiketta korottaaksesi panostasi. 12 Chairs -pelissä on käytettävissä myös klassinen automaattinen pelitila, jossa rullat ja panos pyörivät samalla panoksella.

Saatavilla olevat suuret palkinnot

Löydät kaikki tarvitsemasi symbolit 12 Chairsin voittotaulukosta. Suurin osa hahmoista on luotu pelin universumiin sopiviksi. Katsotaan, kuinka paljon voit voittaa panostamalla yhden krediitin per pyöräytys.

Ensimmäisenä listalla ovat klassiset korttisymbolit 9:stä ässään. Niitä voi yhdistelemällä aktivoida palkintoja, jotka vaihtelevat 2:sta 100 krediittiin.

Seuraavaksi listalla ovat puhelin-, kalju mies-, tuoli- ja kirves-symbolit. Voit ansaita jopa 750 krediittiä, mutta näiden monimutkaisempien yhdistelmien saaminen vaatii hieman onnea.

Hieman lisäapua

Twelve Chairs -pelissä on kaksi ylimääräistä erikoissymbolia, jotka voivat aktivoida joitakin lisäominaisuuksia. Pidä silmällä näitä symboleja, jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi voittaa jättipotti.

Jokeri on kuva miehestä, jolla on savuke. Hän voi ilmestyä minne tahansa ja korvata muita symboleja auttaakseen sinua voittamaan enemmän. Fantastiset yhdistelmät voivat laukaista jopa 500 krediitin lisävoitot.

Timantteja voi olla hajallaan missä tahansa ruudulla, ja niiden arvo on 500 krediittiä. Timanttiyhdistelmät voivat myös käynnistää 15 ilmaiskierrosta käsittävän bonuspelin, jonka aikana kaikki voitot kerrotaan automaattisesti kolmella.

Alkuperäiset yhdistelmät ylhäältä alaspäin

12 Chairs -kolikkopelissä yhdistyvät klassiset kolikkopelisäännöt, omaperäinen graafinen maailma ja venäläisen klassikkokirjallisuuden inspiraatio.

Peli tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia voittaa jännittäviä palkintoja milloin tahansa. Voit voittaa suurimmat voitot 12 Chairs -pelissä etsimällä timantteja ja sijoittamalla mahdollisimman monta krediittiä rullille.